Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Beautiful you

Beautiful you

Chuck Palahniuk
2 541 forint
15% kedvezmény 2 990 helyett
Sajnáljuk, de a termék
Elfogyott.
Szállítás: nincs információ
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
A Harcosok klubja szerzőjének vadonatúj regénye disztópikus világba enged bepillantást: eljön a kor, amikor a nőknek nem lesz többé szükségük férfiakra, hiszen sokkal különb gyönyört remélhetnek a ravasz fortéllyal rájuk tukmált szexkellékektől. Otthagyják családjukat, karrierjüket, bezárkóznak szobájukba, és csak akkor jönnek elő, ha lemerült az elem a készülékben.

Penny Harrigan egy menő manhattani jogi cégnél dolgozó, tipikus szürke egér: nem túl szép, nincs sok pénze, nincs pasija sem. Ezért igencsak váratlanul éri, amikor a cég egyik ügyfele, a szoftvermilliárdos C. Linus Maxwell vacsorára invitálja egy exkluzív étterembe. A férfi utána egy párizsi hotellakosztályba csábítja Pennyt, ahol egy hosszas és a kísérleti alanyt alattomos módon kihasználó tortúra veszi kezdetét: a lánynak a Beautiful You fantázianévre hallgató "testápolási eszközcsalád" fejlesztésében kell közreműködnie. De mire ráébred, hogy bajban van, már késő...

A regény Palahniukra jellemző módon gyilkos szatírája a korunk vásárlóvá alacsonyított emberét a végletekig kihasználó manipulatív praktikáknak.

Nem lehetett kétséges, hogy mi fog történni ezután. Miközben televíziókamerák közvetítették a jelenetet szerte a világon, Clarissa Hind, az Egyesült Államok negyvenhetedik elnöke előhúzott egy ,35-ös kaliberű pisztolyt a blézere belső zsebéből. A fegyver csövét a halántékához illesztette. És meghúzta a ravaszt.


Hópehely és pornó – A Londoni Egyetemen kikerült a tananyagból az első angol nyelvű erotikus regény
John Cleland Fanny Hill – Egy örömlány emlékiratai című könyvét, mely egy idősödő kurtizán botrányos életét beszéli el, a diákok kérésére kivették a tananyagból. A regény eredetileg 1748-ban jelent meg; a pornográfia újonnan megjelenő formája már akkor felháborította a cenzorokat és az egyházat. Úgy tűnik, a mű 270 évvel később újra botrányt okoz, ám ezúttal nem papok és cenzorok ízlését sérti, hanem a 2010-es évek fiataljait, a „hópehely generáció” tagjait.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Fulladás
Chuck Palahniuk
15% kedvezmény
2 990 helyett:
2 541 forint

Halálraítélt
Chuck Palahniuk
15% kedvezmény
2 990 helyett:
2 541 forint

Nincs borító
Chuck Palahniuk
15% kedvezmény
2 374 helyett:
2 018 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.