Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
A csillagok felé

A csillagok felé

L. Ron Hubbard
2 125 forint
15% kedvezmény 2 500 helyett
Sajnáljuk, de a termék
Elfogyott.
Szállítás: nincs információ
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Olyan emberek ők, akiknek egész korábbi életüket fel kell adniuk, hogy az űrt kutassák, hiszen egész generációk és társadalmak követik egymást a Földön, míg a fedélzeten lévőket a múló idő szinte érintetlenül hagyja egy olyan járműben, amely közel a fény sebességével repül.
Ez a lebilincselő, rendkívül kegyetlen dráma, azzal veszi kezdetét, hogy Alan Corday-t, egy naiv, tapasztalatlan, de brilliáns fiatal mérnököt Új-Chicago űrkikötőjéből elrabolják , és a Mennyvadász fedélzetére viszik - mely a csillagok felé tart.
A Vadász a galaxist járja, és arra tesz kísérletet, hogy fenntartsa a kommunikációt a Föld és a más csillagrendszerekben található első gyarmatok között. A hajó parancsnoka a rejtélyes, mégis karizmatikus vezető, Jocelyn kapitány. Néhány út azonban elég ahhoz, hogy a Földön az állapotok fokozatosan egyre veszélyesebbé és válságosabbá váljanak, a fedélzeten lévőket pedig mindinkább számkivetettként kezelik, és fenyegetésként tekintik a bolygót irányító elitre nézve.
Jocelyn könyörtelenül hajtja Corday-t annak akarata ellnére, hogy intellektusát és képességeit a hajó és a szorongatott kolóniák szolgálatába állítsa. Ahogy azonban az események kibontakoznak a galaxis kavargó messzeségben és a veszélyes hazatérések során a Földre, Corday megdöbbentő igazságot fedez fel saját sorsával kapcsolatban, ami teljesen új értelmet ad az ember csillagok közt játszott szerepének.
Szcientológia az élet egy új nézőpontból
15% kedvezmény
3 400 helyett:
2 890 forint

Az út a boldogsághoz
L. Ron Hubbard
15% kedvezmény
3 400 helyett:
2 890 forint

Önelemzés
L. Ron Hubbard
15% kedvezmény
3 400 helyett:
2 890 forint

Szcientológia - A gondolkodás alapjai
15% kedvezmény
3 400 helyett:
2 890 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.