Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Nem hagylak egyedül

Nem hagylak egyedül

Colleen Oakley
2 792 forint
20% kedvezmény 3 490 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Daisy Richmond gyerekkora óta tudja, hogyan szervezze életét, és még a rák sem zökkentheti ki. Tennivalói listájára a heti bevásárlás, valamint a szakdolgozat megírása mellé újabb tétel kerül: új feleséget keresni férje, Jack számára - hogy a tehetséges állatorvos, de az élet gyakorlati dolgaiban gyermekien tehetetlen férfi boldogsága biztosítva legyen. Persze ez korántsem olyan egyszerű, és a húszas évei végén járó nő kénytelen újragondolni, mit is jelent az elengedés, és kinek a boldogsága a (leg)fontosabb. Versenyt fut az idővel: ultrahatékony személyiségének megfelelően, határidő előtt próbál teljesíteni egy lehetetlen feladatot.


„Életem első csókjába kis híján belehaltam.”
Jubilee Jenkins egy olyan ritka betegségben szenved, amely miatt nem érhet hozzá az emberekhez: allergiás az emberi bőrre, az érintésre, a hámsejtekre. Persze ilyen betegség a valóságban talán nincs is, Colleen Oakley viszont Karnyújtásnyira című regényével megteremtette számunkra ezt az egyedi hangulatú, romantikus történetet, ahol Jubilee betegsége következtében évekig úgy él, mint egy remete. Nem mozdul ki a házból, és nem tart kapcsolatot az emberekkel. Egy nap azonban…
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Szem nem marad szárazon.
Bár a könyv megkapta a chick lit cimkét is, nem sűrűn éreztem azt, hogy könnyed lenne. Szó szerint engem elkapott és a földbe döngölt. Letaglózott. Nehéz egy ilyen témájú könyvet úgy értékelni, hogy ne nézzenek bolondnak. Kedvenceltem, mert tényleg a szívem olyan zugában találtam neki helyet, ahol örökké ott is marad. Bár megrázott, kifacsart, megbőgetett, azért néha meg is mosolyogtatott. Szerettem a történetet, mert elgondolkodtatott, s igazán azért rázott meg, mert bár kitalált történet, valóság ihlette.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Karnyújtásnyira
Colleen Oakley
20% kedvezmény
3 490 helyett:
2 792 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.