Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken

Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken

Yannets Levi
1 946 forint
15% kedvezmény 2 290 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
969 Ft 4999 Ft-ig
679 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
899 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Leó bácsi nem egy átlagos nagybácsi; kalandor, világutazó és bűvész egy személyben. Történetei sem átlagos kalandok: kiderül belőlük, hogyan változtatta Leó bácsit csótánnyá egy dühös varázsló, hogyan menekült meg négy hajszála segítségével és hogyan lett udvari bolond Fordítványban, ahol az emberek a kezükön járnak.
Legyetek Ti is részesei Leó bácsi szórakoztató kalandjainak, amelyek az andorrai sztyeppéken játszódnak! Együtt fogtok utazni a felhőkön, óriásokkal találkoztok, szörnyekkel küzdötök, és talán az életről is tanultok majd egyet s mást.
Leó bácsi elbűvölő meséi telis-teli vannak humoros túlzásokkal, káprázatos részletekkel. Az élénk, életvidám illusztrációk még színesebbé varázsolják a kalandokat.


„Mindig rögtönzök, és ami élőszóban elhangzott, azt csak később írom le.”
A nyár végén jelent meg magyarul a Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken című mesekönyv, melynek főhőse Háry János és Münchausen báró távoli „rokona”. A gyönyörű kötet nemcsak remek olvasmány, hanem egy különös bédekker is az élethez. Yannets Levi történetei alapvető dolgokról, az empátiáról és játékosságról szólnak. A szerzőt e-mailben faggattuk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Yannets Levi meséi arra tanítanak, hogy a dolgokat érdemes többfelől megvizsgálni.
Ha egyszerű volna a testvérek kapcsolata, akkor a világirodalom számos mítosszal, történettel lenne szegényebb. Elég csak József és testvérei bibliai történetére gondolnunk. Yannets Levi legújabb könyvében, a Leó Bácsi kalandjai a szibériai dzsungelekben négy kisiskolásoknak szóló történetet olvashattok, amelyek bár egész másról szólnak, mégis segíthetnek a gyerekeinknek abban, hogy jobban kijöjjenek egymással.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
A neveletlen hercegnő naplója 6. &8211; hajrá hercegnő!
15% kedvezmény
1 990 helyett:
1 691 forint

Harry potter és a halál ereklyéi
15% kedvezmény
5 390 helyett:
4 581 forint

Végítélet - Feltárul a pokol - Démonvilág 6.
15% kedvezmény
2 390 helyett:
2 031 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Nick Vujicic
Ma ünnepli 39. születésnapját
Nick Vujicic

Nemzetközi hírű prédikátor, szónok, motivációs tréner
 
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.