Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Szerelem, szex, hatalom - Hangoskönyv

Szerelem, szex, hatalom - Hangoskönyv

Lőcsei Judit
1 745 forint
50% kedvezmény 3 490 helyett
Szállítás: 1-2 munkanap
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Egy modern illemtan és a Pókhálóban című novelláskötet után a szerző most rövid, frappáns és néhol harsány nevetésre ingerlő mini-elbeszélésekkel jelentkezik. A novellákat Hernádi Judit adja elő.
Furcsa, mégis jellegzetes karriertörténetek gyűjteménye ez. A tanárnőből lett politikus anya bűnösen elhanyagolja saját gyermekeit, hogy felkapaszkodhasson a nagyok közé. Kuki tanár úr az iskolában azzal tűnik ki, hogy nem közli a gyerekekkel, milyen osztályzatot kaptak, később viszont mesés karriert fut be a minisztériumban. A Főnök lassan, de kitartóan halad felfelé a szamárlétrán, lojalitása okán képviselőségig viszi, amikor azonban pártja leveszi róla a kezét, a legközelebbi választáson egyetlen egy szavazatot kap...
Ezek és további tizenhárom nagyon csattanós és nagyon aktuális karriertörténettel szórakoztatja hallgatóit Lőcsei Judit és Hernádi Judit művésznő. És hogy jön ide a szerelem és a szex? Netán elhanyagolható melléktevékenységekként? És hogy mindebből mi a tanulság? Sok minden. Például az, hogy "a fák nem nőnek az égig, mert egy idő után tőből kivágják őket".
Pókhálóban
Lőcsei Judit
69% kedvezmény
2 990 helyett:
900 forint

Vauvau és a többiek - Anyu meséi
30% kedvezmény
2 490 helyett:
1 743 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.