Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Kiegyensúlyozottan előre!

Kiegyensúlyozottan előre!

Szikszay Csaba
3 825 forint
15% kedvezmény 4 500 helyett
Szállítás: 1-2 munkanap
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
"Sokkal jobb életünk lehetne, ha higgadtan tudnánk kezelni a stresszes helyzeteket!

Túlfeszített a tempó, nagyok az elvárások és néha olyan érzésed van, hogy őrültekkel vagy összezárva. Így képtelennek "érzed" azt, hogy megőrizd a kiegyensúlyozottságod. Megértem, hogy nagy a nyomás és vannak olyan emberek, helyzetek, amik kiborítóak első ránézésre. Másodszorra viszont utólag mindenki rájön, hogy fölösleges volt az idegeskedés. Jobb és kedvezőbb eredményeket érhettünk volna el akkor, ha kiegyensúlyozottak maradunk érzelmileg és lelkileg is.

A hatások nagyon erőtejesek, mégis valami nagyon különlegeset szeretnék megmutatni neked. Tudom, hogy neked is szükséged van rá, Te is szeretnél a hétköznapok nyomása alatt lelkileg, érzelmileg "felállni" és "egyensúlyba" kerülni, mert akkor elindul minden.

Amikor idegeskedünk és feszültek vagyunk, elhomályosul a jelen is és nem látjuk kellőképpen a céljainkat, nem érezzük megfelelőnek a jövőt sem, így tenni sem tudunk azért, hogy rendezettek legyenek az életkörülményeink. Arra foglak megtanítani a könyvben, hogy oda tudj magadra figyelni és tudd, hogyan élheted meg a stabilitásod a legzordabb körülmények között azért, hogy gyorsabban haladj a céljaid felé.

Össze fogod tudni szedni magad a könyv segítségével! Amire nagyon erőteljesen rámutatok, van választásod, hogy a lelkedben, az érzelmi világodban mi történik. Lehet, hogy a körülményeid, a nyomás, az elvárások nem változnak, viszont jobban helyt fogsz tudni állni, ha stabil maradsz érzelmileg és a lelked is a béke táplálja. Tüzes leszel, energikus, de mégis békés.

Ha neked is szükséged van arra, hogy a lelked megkönnyebbüljön és igényed van a nyugalomra, a jobb eredményekre, akkor meg fogom neked mutatni a könyvön keresztül azt, hogyan élhetsz eredményes és békés életet együtt.

Nem egy könnyű olvasmány, inkább haladóknak ajánlom, mert tényleg "mélyre" sikerült. Úgy hiszem a kiegyensúlyozottság is ennyire mély és intenzív."
Kapcsolódás
Szikszay Csaba
15% kedvezmény
4 500 helyett:
3 825 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Tamkó Sirató Károly
115 éve született
Tamkó Sirató Károly

József Attila-díjas (1976) magyar költő, művészetfilozófus, műfordító
 
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.