Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Korom és csillagpor

Korom és csillagpor

Czirok Ferenc
3 200 forint
20% kedvezmény 4 000 helyett
Előrendelhető
Várható megjelenés:
-
Szállítás: megjelenés után
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Czirok Ferenc verseiben vélt és valós szerelmekről, rövidebb-hosszabb kapcsolatokról ír; az érzékien összefogott, a tétován igéző pillanatokat előidéző szerelmes versektől - amikor "csillagok pora hullt ránk csendesen" - az őszinte, felszabadító erővel átélt testi gyönyör örök élményén át - "örömökbe temetkezel, mikor velem szeretkezel" - egészen a szétszakadt kapcsolatokat követő fájdalmas búcsúzásig. De nehezen tanulunk, mert sokszor "vakon rohanunk új emlékek felé...". A szerelem előre soha ki nem számítható útja, az első csók még ügyetlenül kereső, de csodálatosan különleges élményétől az idővel bekormozódott kapcsolatok keserű csalódásain át a csillagporos - tehát halhatatlan - szerelemig is elvezethet.
"A szerelem Isten ajándéka" - olvashattuk Czirok Ferenc Pitypang és csillagablak c. kötetében. Valóban, az igaz szerelem ritka, de létezik. A szerző tapasztalatai is ezt a reménységet erősítik meg bennünk, még ha olykor fájdalmasan fel is kiáltunk, hideg, kiüresedett szívünktől vezérelve: "kiégett belőlem a szerelem". A versekbe foglalt gondolatokat, érzéseket a költő saját grafikái emelik különleges élménnyé.
Démonűző kegyelem
Czirok Ferenc
15% kedvezmény
4 000 helyett:
3 400 forint

Pitypang és csillagablak
15% kedvezmény
4 000 helyett:
3 400 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.