Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Fényhozó - A bölcsesség kiapadhatatlan forrása

Fényhozó - A bölcsesség kiapadhatatlan forrása

Késmárki László
2 880 forint
20% kedvezmény 3 600 helyett
Előrendelhető
Várható megjelenés:
-
Szállítás: megjelenés után
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
"A bölcsesség igazsága, az igazság bölcsessége a kúthoz hasonlatos, amelynek mélységében hideg víz van, de melyhez - a nagy meleg, azaz a vágy ellenére - senki hozzá nem juthat, hogy belőle ihasson. Mit tesz az okos ember? Köt kötelet kötélhez, zsinórt zsinórhoz, tudást gyakorlathoz, aztán merít és iszik.
Késmárki László legújabb könyve igazi kuriózum. Az olvasó bejárhatja általa a megvilágosodáshoz, a növekvő lélektudatossághoz vezető spirituális utat, miközben megismerkedhet a szerző eddig semmilyen formában nem publikált írásaival, esszéivel, tanulmányaival, gondolataival, 30 évnyi írói munkásságának szellemi keresztmetszetével.
A szerző vallja: "Az igazi bölcsek, a legnagyobb mesterek nem cselekedve cselekszenek, rejtőzködve - a kor társadalmi normáihoz, szokásrendszeréhez alkalmazkodva - élnek, és csak egy tanítványnak adják át az igazi tudást. Gyógyító, szent, tanító, bölcs lehet bármely spiritualitás iránti vággyal bíró lény, aki mély alázattal az Isteni Gondviselés szolgálatának kívánja szentelni elkövetkező életét. A minőségi szolgálat hozadéka a szentség, az egység megtapasztalása, az élet azonosságának megtapasztalása, a teljesség, a szentség átélt tapasztalatával való megújuló kapcsolat átélése, a tisztelet, a harmónia, az egyén és a kollektíva boldogsága, valamint a lét teljes megélésének érzése. Bárki megtapasztalhatja az egység testet, lelket, szellemet gyógyító-felemelő erejét, és átélheti az Istennel való egység le nem írható érzését, aki mindig csak ad a környezetében élőknek.
Aki ad, annak még több adatik. Az az elv, amely szerint az ember megkapja, amit megérdemel, nem más, mint a kegyelem leáradása a 4 világba. Ez a törvény egyetemes, és nem függ a személyes igényektől vagy vágyaktól. Közvetlenül kapcsolódik az okok és következmények törvényéhez és a manifesztáció törvényéhez. A kegyelem leáradásának mértéke arányos az ember cselekvési módjával, és azzal, hogy teremtő akaratával -a 4 világban-manifesztált valóságai (teremtettjei) mennyire vannak összhangban az univerzum törvényeivel.
A pozitív hozzáállás nagy mozgásteret ad a léleknek. Csak a lélekkel együtt tudjuk megélni a boldogságot és önmagunk igaz szeretetét. A szeretet a lélek cselekedete, a legnagyobb megnyilvánulása, kinyilatkoztatása annak, hogy követjük -lelkünkkel tökéletesen összhangban - az Univerzum szándékait vágyainkat megvalósító tetteinkkel. Az önszeretet az bizalom -a bennünk élő isteni-lelkünk iránt."
"
Ájurvédikus aztrológia és marmapunktúra
15% kedvezmény
4 800 helyett:
4 080 forint

Nadi-jóga -  a gyógyító prána
Késmárki László
15% kedvezmény
4 000 helyett:
3 400 forint

Nadi-jóga - A gyógyító prána
Késmárki László
15% kedvezmény
4 200 helyett:
3 570 forint

Önfejlesztő kéztartások
Késmárki László
15% kedvezmény
4 200 helyett:
3 570 forint

A mudrák titkos kódja
Késmárki László
15% kedvezmény
4 400 helyett:
3 740 forint

Rúna-jóga - Gyógyító test-és kéztartások
15% kedvezmény
4 400 helyett:
3 740 forint

Mudra-lexikon
Késmárki László
15% kedvezmény
7 200 helyett:
6 120 forint

A gyógyulás kulcsa - A pszichoszomatika nagy könyve
20% kedvezmény
6 000 helyett:
4 800 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.