Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Lány a tükörben

Lány a tükörben

Susan Meissner
2 952 forint
20% kedvezmény 3 690 helyett
Előrendelhető
Várható megjelenés:
-
Szállítás: megjelenés után
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
A reneszánsz jelentése megújulás, ez az a szó, melynek minden betűjét remény járja át.

Meg szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, s legnagyobb vágya, hogy végre elutazzon Firenzébe. Kislány kora óta dédelgeti ezt az álmot, melyet elsősorban olasz nagymamája és a falán lógó festmény inspirált. A lány a munkája révén nemrégiben megismert egy szerzőt, Sofia Borellit, aki Firenzében él, és azon túl, hogy könyvet ír a századokkal korábban élt Medici hercegnőről, Nora Orsiniről, állítása szerint ő is a Mediciek egyik utolsó leszármazottja. Mikor Meg a nem túl megbízható apjával végül megbeszéli, hogy utaznak álmai városába, a férfi eltűnik, így a lány kénytelen egyedül nekivágni a kalandnak.

Miután Sofia, Meg és Nora története keresztezi egymást, minden megváltozik, és sok kérdést kell megválaszolniuk: Mi van, ha a reneszánsz nem csupán egy szó? Mi van, ha ez az, ami akkor történik, mikor az embernek van bátorsága elhinni, hogy változtathat az életén?
xxx

"A karakterek még jóval a könyv becsukása után is az olvasóval maradnak. Olvasás közben pedig arra gondolunk, a szerző hogyan képes ekkora kegyelemmel írni azokról az érzésekről és emlékekről, melyek fogva tartanak bennünket."
- Jane Kirkpatrick

"Valószínűleg ez a legszebb történet, amit valaha olvastam. Susan Meissner költői szintre emelte a könyvét, teljesen belevesztem a világba, melyet teremtett. A történet három szálon fut, melyek megdöbbentő, lenyűgöző és varázslatos egésszé állnak össze. Teljesen beleszerettem."
- Mary Connealy

"Merüljön el ebben a sodró lendületű csodás történetben, miközben Olaszország szépségei és titokzatossága veszi körül. Ráadásul akár egy életre való útmutatásra lelhetünk a sorok között. Hangosan kiáltja majd, hogy magnifico!"
- Jenny B. Jones, a Tiéd leszek szerzője

"Letehetetlen történet, mely az elejétől a végéig elbűvölni az olvasóját. A történelmi részletek, az eleven karakterek és az egymásba fonódó drámai szálak izgalmas olvasmánnyá teszik a történelem és a romantika rajongói számára."
- Publisher's Weekly

"Meissner a reneszász korba repíti az olvasót ebben a szerelemről, veszteségről, megbocsátásról és elengedésről szóló lírai történetben."
- Karen White, a Hazatérés és Köztes idő szerzője

"Gyönyörű történet szerelemről, veszteségről, áldozathozatalról és a kötelékekről, melyek összekapcsolnak bennünket az idő folyamán."
- Susanna Kearsley, Az emlékek háza szerzője

"Magával ragadó történet, melynek olvasása közben azt kívántam, bárcsak megállna a világ, hogy rendesen kiélvezhessem. A szerző élénk képeket festve fűz össze idősíkokat és karaktereket. Ezúttal egy firenzei úttal ajándékoz meg minket, a művészet és a történetek otthonába repít."
- Cara C. Putman
Szerencsés csillagzat
Susan Meissner
15% kedvezmény
3 290 helyett:
2 796 forint

Híd az óceán felett
Susan Meissner
15% kedvezmény
3 290 helyett:
2 796 forint

A bright nővérek
Susan Meissner
15% kedvezmény
3 490 helyett:
2 966 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.