Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Az ember lehetséges fejlődésének pszichológiája

Az ember lehetséges fejlődésének pszichológiája

Ouspensky, P.d.
1 572 forint
15% kedvezmény 1 850 helyett
Szállítás: 2-5 munkanap
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Alapgondolatunk az, hogy az ember, ahogyan ismerjük,
nem befejezett lény; hogy a természet csak egy bizonyos pontig fejleszti, azután hagyja, hogy saját erőfeszítései és eszközei révén fejlődjön, vagy éljen és meghaljon, úgy ahogy született, vagy elfajuljon és elveszítse a fejlődés képességét. Ebben a felfogásban az ember fejlődése bizonyos belső
minőségek és tulajdonságok fejlesztését fogja jelenteni, amelyek rendszerint fejletlenek maradnak, és maguktól nem képesek fejlődni. A tapasztalat és a megfigyelés azt mutatja, hogy ez a fejlődés csak bizonyos feltételekkel lehetséges. Feltételezi magának az embernek bizonyos erőfeszítéseit és megfelelő segítséget azok részéről, akik már korábban elkezdtek hasonló munkát, és már elértek a fejlődés bizonyos fokára, vagy legalábbis van valamennyi ismeretük a módszerekről.
Ezeket a feltételeket és módszereket foglalja össze a könyv, miközben átfogó leírást ad az emberi gépezet szerkezetéről, működéséről.
A tarot szimbolizmusa
Ouspensky, P.d.
15% kedvezmény
1 900 helyett:
1 615 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.