Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Sárdy jános

Sárdy jános

Bános Tibor
1 192 forint
20% kedvezmény 1 490 helyett
Szállítás: 1-3 munkanap
Futárszolgálattal
799 Ft 4999 Ft-ig
599 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
390 Ft 4999 Ft-ig
290 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
"Mivel ezek szerint Sárdy János úr a szabályszerű követelményeknek megfelelt, őt magyar tannyelvű elemi népiskolákban való tanításra képesítettnek nyilvánítjuk."

"Csak a csizmámat kellett kidugnom a kulisszák mögül, máris olyan taps volt, hogy széjjelrepedtek a díszletek."

"Édes fiam! Ne akarj te színész lenni. Egészséges vagy, van szép kabátod, százhatvan pengő havi fizetésed, mit akarsz te a színészettől?"

"Új a tenorista is. Sárdy Jánosnak hívják, megjelenése pompás. Arca amolyan apollói arc, alakja kifogástalan. hangja egyes, éneklése egyketted, kis jóakarattal év végére megadhatjuk neki az egyest."

"A Schubert-zenékből összeállított Három a kislány előadásában Schubert Ferencet játszottam harmincéves koromban. Nem mondom, kicsit nehéz szerep volt, amennyiben Schubert akkoriban kezdett pocakosodni, és így én mindig a kisvánkosommal együtt léptem föl..."

"A cigánybáró megjelent először gyalog, később lóháton, de csak Saffit, a szép cigányleányt sikerült meghódítania, a közönséget nem."

"Gyerekek! Fáj a lábam és nyugodtan sántíthatok! - itt senki sem ismer! A kutya sem törődik velem. Tudjátok, milyen gyönyörűség nyugodtan sántítani?"

"Akinek a halálhírét költik, az sokáig él! Velem már többször megtörtént ez. Volt már úgy is, hogy Kolozsváron egyik filmem felújítását a mozi gyászkeretben hirdette. Akkor - ha jól emlékszem - autókarambol áldozata voltam."
Nagy endre
Bános Tibor
20% kedvezmény
600 helyett:
480 forint

A pesti kabaré 100 éve (1907-2007)
15% kedvezmény
3 995 helyett:
3 396 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.