Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország nagyobb városaiban megtalálható Pick Pack Pont-ok segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok a Relay és Inmedio hírlapüzletek, amely frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.


Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen költsége van számomra a személyes átvételnek?

Az aktuális szállítási díjainkról a Szállítás menüpontban tájékozódhat.


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a kész-pénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.


Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A www.book.hu oldalon a megrendelés leadásakor választhatja ki, hogy Pick Pack Pontban kér személyes átvételt. Ezt követően határozhatja meg, hogy pontosan melyik Pick Pack Pontba kéri a csomagot. A Pick Pack Pontok listáját megtalálja itt az oldal alján.


Mikor és hogyan vehetem át a csomagomat a kiválasztott Pick Pack Pontban?

Munkanapokon 15.00-ig leadott megrendeléseket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ban. Az egyes Pick Pack Pontok nyitvatartását megtekintheti a megrendelés leadásakor, illetve e-mailben is tájékoztatjuk.

A kiválasztott Pick Pack Pontban megadja a nevét és a megrendelési azonosítóját. (A megrendelési azonosítót e-mailben küldjük el Önnek, ezt az e-mailt célszerű kinyomtatni és magával vinnie.)Pick Pack Pontok - Kérjük válasszon!

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.