Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Párban a pályán - Bill és hillary clinton a fehér házban

Párban a pályán - Bill és hillary clinton a fehér házban

Sally Bedell Smith
2 792 forint
20% kedvezmény 3 490 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
1199 Ft 4999 Ft-ig
899 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
1099 Ft 4999 Ft-ig
799 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
A könyv végigkalauzol Bill Clinton két elnöki időszakán, amelyet végigkísértek a botrányok és az elnök ellen folyó vizsgálatok: a kétes pénzügyek, a szexuális zaklatás vádja (a Paula Jones-ügy), a first lady vitatott politikai szerepe, az ovális iroda előterében bonyolított légyottok (a Monica Lewinsky-affér), hogy csak a legkirívóbb ügyeket említsük. Még a harcedzett amerikai közvéleményt is zavarba ejtette, amikor a sajtó vizsgálódásai, az elnök ellen indított perek, valamint Kenneth Starr független ügyész elhíresült jelentése nyomán feltárultak az elnök magánéletének pikáns részletei.
Ugyanez a nyolc év az Egyesült Államok történetének egyik sikerkorszaka, amit gazdasági fellendülés, szociális reformprogram és a szuperhatalom jobbára sikeres nemzetközi szerepvállalása jellemez. A közvélemény megtanult együtt élni az elnök emberi esendőségével, és - hasonlóan Hillaryhez - meg tudott bocsátani Bill Clintonnak. A Párban a pályán vonzalmak, harcok, árulások és megbocsátások története. A könyvnek a 2008-as elnökválasztási kampány s azon belül is Hillary Clinton szereplése ad különös aktualitást.


A szerzőről:
Sally Bedell Smith számos nagy sikerű életrajz szerzője. Könyvet írt többet közt Kennedy elnökről és Diana hercegnőről is. 1996 óta a Vanity Fair munkatársa, korábban a Time-nak és a The New York Timesnak dolgozott kulturális újságíróként. Washingtonban él."Az első olyan könyv Clintonékről, mely a házaspár kapcsolatát állítja a középpontba."

Bloomberg.com

"Számos barát, rajongó és régi politikai szövetséges érezhette már Clintonék hideg kését a hátában. A megannyi árulás mellett a könyv azt is bemutatja, Hillary Clinton mennyire szeret titkolózni:"
The Sunday Times

"Sorra olvashatunk Clinton elnökségének összes ismert állómásáról: a kampányokról, a Whitewater-botrányról, az egészségügyi reform bukásáról, Vince Foster öngyilkosságáról és persze a Monica Lewinsky-ügyről."
Publishers Weekly

"Miközben az elnök beismeri a tévében, hogy viszonyt folytatott Monica Lewinskyvel, a first lady mosolyogva fogadja a munkatársakat a Fehér Ház nappalijában. (...) Sally Bedell Smith könyvében Hillary akkor is rendíthetetlen marad, amikor az érzelmi megpróbáltatások megrengetik Billt és a nemzetet."
Newsweek

Erzsébet, a királynő - Egy modern uralkodó élete
15% kedvezmény
5 999 helyett:
5 099 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Kövesse velünk a szerzők születésnapját
Bertók László
Ma ünnepli 87. születésnapját
Bertók László

József Attila- és Kossuth-díjas magyar író, költő
 
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.