Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Ami nem öl meg - Millennium sorozat iv.

Ami nem öl meg - Millennium sorozat iv.

David Lagercrantz
3 383 forint
15% kedvezmény 3 980 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
1199 Ft 4999 Ft-ig
899 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
1099 Ft 4999 Ft-ig
799 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Rajongók milliói remélték, hogy a skandináv krimit világhíressé tevő tetovált lány története így vagy úgy, a szerző, Stieg Larsson hirtelen halála után is folytatódhat. Időről időre nem megerősített hírek kaptak szárnyra a Millennium-sorozat fiók mélyén rejtőző negyedik kötetéről. Mígnem egy váratlan fordulattal a svéd kiadó felkérte a közismert írót, újságírót, David Lagercrantzot, hogy írja meg a folytatást. Lisbeth Salander, a tetovált lány tehát újra a rosszfiúk nyomába ered, s a regényben természetesen feltűnik Mikael Blomkvist, a Millennium főszerkesztője is. Az akciódús cselekményről most csak annyit árulhatunk el, hogy egy különleges képességű kisfiú is kulcsszerepet kap benne.
Világpremier augusztus 27-én!

A teljes Millennium sorozatot megnézheti ide kattintva"


Védelmébe vesz egy fiatal bangladesi nőt, és emiatt egyenesen a börtönt uraló maffia fejével, Benitóval kerül összetűzésbe.
Hogyan függhet össze egy jómódú pénzügyi szakember múltja Lisbethével? És mit tehet a lány az egyre agresszívebb Benitóval és bandájával szemben? Oláh Andrea Erdélyi Ágnes szerkesztővel beszélgetett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
"


Lisabeth Salander visszatért – Itt az új Tetovált lány filmelőzetese.
Stieg Larsson tragikusan fiatalon elhunyt svéd krimiíró történetét, a Millennium-trilógiát, David Lagercrantz folytatta, és az ő regényei sem kerülhették el, hogy megfilmesítsék őket. Hamarosan a mozikban láthatjuk viszont az első, a magyarul Ami nem öl meg címen megjelent regény adaptációját.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Mint az árnyék - Millennium sorozat v.
15% kedvezmény
3 980 helyett:
3 383 forint

A lány, aki kétszer élt - Millennium sorozat vi.
15% kedvezmény
3 980 helyett:
3 383 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.