Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Barangolás az operák világában i.kötet

Barangolás az operák világában i.kötet

Winkler Gábor
7 497 forint
15% kedvezmény 8 820 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
1199 Ft 4999 Ft-ig
899 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
1099 Ft 4999 Ft-ig
799 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
Van valami különleges, varázslatos tulajdonsága ennek a műfajnak, amit nehéz szóban megmagyarázni. Megérint az emberben valamit, ami legbelül van, és amit nem lehet nevén nevezni. Mert ez a műfaj egyszerre mutatvány és gondolkodásra csábító feladvány, szinte cirkuszi attrakció, ami a sportarénák hangulatával párosul, de ugyanakkor a legintimebb megszólalás is, ami mindenkiből kihoz valami személyeset, valami ősi emléket, valami szóban nehezen leírható lelki folyamatot. És ezért jelennek meg újabb és újabb könyvek a műfajról, mint például ez a meghökkentő mű. Igen, meghökkentő, mert az információk ilyen bősége ritkán árasztotta el az olvasót.
Itt olyan sok adatot, érdekességet, körülményt, személyt, színházat ismerünk meg, amire eddi talán nem volt példa az operáról szóló ismertető könyvek tömegében. Olyan ember írta, aki a műfaj szerelmese, aki ezt a szerelmet egyesítette a szorgalmas kutatással és személyes reflexióval, így hozza közelebb olvasóihoz szeretete tárgyát.

Azok számára, akik most kezdik élvezni az opera varázsát, más élményt nyújt ez a könyv, mint azok számára, akik eddig azt hitték, hogy alaposan ismerik. Rengeteg újat tudtam meg ebből a könyvből, és biztos vagyok benne, hogy mindenki számára lesz benne felfedeznivaló.

Az opera alkotói és befogadói ajándékot kaptak - fogadják szeretettel.

Szinetár Miklós
Nincs borító
15% kedvezmény
8 820 helyett:
7 497 forint

A magyar operett
Winkler Gábor
15% kedvezmény
3 900 helyett:
3 315 forint

Opera
Winkler Gábor
15% kedvezmény
3 300 helyett:
2 805 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.