Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Kuba fidel castro után

Kuba fidel castro után

Latell, Brian
2 975 forint
15% kedvezmény 3 500 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
1199 Ft 4999 Ft-ig
899 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
1099 Ft 4999 Ft-ig
799 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
E könyvében értő módon összegzi a Castro-rezsimmel kapcsolatos szakirodalom eredményeit, s ezeket saját kutatási következtetéseivel, hírszerzési iratokkal és magánbeszélgetések során feljegyzett értékes információkkal egészíti ki. Latell kerüli az ítélkezést, egyfelől lerombolja a hatásvadász nosztalgiával operáló, hazugságokkal és csúsztatásokkal átszőtt Castro-mítoszt, másfelől viszont nagyban elősegíti a kubai történelem legutóbbi hatvan évének elfogulatlan megértését.
Mindemellett jelen kötetünk nem Kuba-monográfia, hanem elsősorban Castro-könyv – egészen pontosan: a Castro-fivérek könyve. Latell, megelőzve a történészeket és a biográfusokat, első alkalommal elemzi Fidel Castro öccse, a Kubát jelenleg is kormányzó Raúl szerepét, személyiségét, élettörténetét. Részletes képet kapunk a Castro-fivérek pszichológiai modelljéről, vágyairól és konfliktusairól. A kötet friss utószava bemutatja, hogyan adta át a hatalmat Fidel Castro az öccsének, valamint elemzi Raúl Castro eddigi kormányzati teljesítményét is.
A gulág rabtelepei
Menczer Gusztáv
15% kedvezmény
3 360 helyett:
2 856 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.