Book.hu - A legjobb könyvek egy helyen
Jóból kiváló - A tartós üzleti siker elemei

Jóból kiváló - A tartós üzleti siker elemei

Jim Collins
4 165 forint
15% kedvezmény 4 900 helyett
Szállítás: 2-6 munkanap
Futárszolgálattal
1199 Ft 4999 Ft-ig
899 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Pick Pack Pont
1099 Ft 4999 Ft-ig
799 Ft 9999 Ft-ig
0 Ft 10.000 Ft felett
Líra üzletben
0 Ft ártól függetlenül
1435 cég álvilágítása, 21 fős kutatócsoport, 6000 feldolgozott cikk. tanulmány, 2000 oldalnyi interjú. 384 MB számítógépes állomány és 5 esztendő - ennyi keltett Jim Coltinsnak és társainak, hogy létrehozzák az összefoglalót, hogy mitől is lesz a jóból kiváló. Mármint a vállalkozások körében. Egy cég a legkülönbözőbb hatások alapján válhat naggyá (ami magában sem kis teljesítmény!), ám a csodálatos eredményt megtartani, sőt fenntartani, fokozni, az kell a kiválósághoz. Keveseknek sikerül, és annál többen keresik a kiválóság rejtélyét. Hogy ez a szerzőnek sikerült, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Collins könyvéből már több mint 3 milliót adtak el. Ezzel minden idők legnagyobb példányszámban elkelt üzleti könyvévé vált.

A könyvben sok minden terítékre kerül: vezetési képesség, marketing, stratégia, technológia kiválasztása, etika és fegyelem. Íme egy a sok megállapításból: azok, akik alapvető, kimerítő átszervezési programot hajtanak végre, szinte biztosan elvétik a "nagy ugrást". Sokakból felháborodást váltottak ki Jim Coltins megállapításai. Legyünk azonban nyugodtak: sokkal, de sokkal többen olvasták azokat - és okultak belőlük! Mint minden külföldön sikert aratott megállapítás és módszer esetében, most is megkérdezhetjük: vajon Magyarországon is ugyanezek a tényezők kellenek a kiválósághoz? A Hewitt Associates és a HVG ezért közösen vizsgálatot kezdeményesett idehaza. A válaszok a könyvhöz csomagolt tanulmányban találhatók.

A szerény képességű vezetőből nem tud hozzáértőt nevelni, de a hozzáértőből kiválót - igen. (Peter F. Drucker)

Collins és csapata az üzleti étet legfontosabb gondjaira talált rá. (Fortune)
Tudatosan kiváló
Jim Collins
15% kedvezmény
4 900 helyett:
4 165 forint

Jóból kiváló - A tartós üzleti siker elemei
15% kedvezmény
4 900 helyett:
4 165 forint

a kosár tartalma:
A kosár üres
Ajándéktippek
További ajánlataink
Értesüljön az akcióinkról

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesüljön a legnagyobb kedvezményekről, az aktualitásokról és a könyvvilág legfrissebb eseményeiről.